Kolaudace Hradu2
+svatební vyjížďka

12.-14.9.2014
Autor textu Foto / video Ostatní
Hynek
Korektura Hana
Foto Hynek
Interaktivní mapa
Zdá se, že hradní kolaudace se stane pěknou tradicí v podkrkonoší. Tentokráte byla ozvláštněna svatbou Lubora a Lucky, dcery HaHy babičky Marcely. Ale to předbíhám.
 
Předpověď slibovala déšť, Hančí ale řekla: "Pavle zatop". Pavel zatopil, připravil židle, slunce se na předpověď vyprdlo a hrálo si se slunečnicemi. Na roštu přistála dobře naložená vepřová krkovice, která se proměnila ve šťavnatý steak. Jedl jsem a nefotil.    


   
 

Sobotní start v 9:00 se nám podařil v 9:20 (na zdržení se podíleli všichni rovnoměrně). Cestou zdržovala krásná krajina a tak jsme do Hostinného na svatbu (11:00) dojeli na poslední chvíli, v 10:55.

   



   
My "helmisté" jsme poblahopřáli (část i slzu otřela), dali si štamprdle, chlebíčky a zákusky. Na to dohlíželi obři. V restauraci u hřiště byla pomalá obsluha a tak za trest obrázky odtamtud nezvěřejním.    

 

   
Na hrad Pecka (kde byla též svatba, asi nějaká epidemie) jsme to vzali podél Jizery. Před Pakou jsme ochutnali Packé pivo v typické vesnické hospůdce v Přibyslavi.    

 

   
Hradní paní s hradním pánem připravili směs na karbanátky. Nejdříve jsme ale na nádvoří popili kávu a doplnili spálené cukry sladkostmi. Celá atmosféra tichého podvečera byla sladká. Z ní budu dlouho čerpat. I proto jsem si dal kávy raději dvě, aby byl zážitek silnější.
Z večerní diskotéky a fotoshow (Pavel od tří do třiceti) agentura HaHy foto nepřináší, fotoreportér tančil (a taky mu nejde blesk).

V neděli se skupina PaHaHy vydala na houby a vodopády:

   
Sem půjdeme možná příště, je to zajímavá provozovna:

Foto Štikovské rokle pro K1

I když jsme princeznu nepolíbili

houby jsme našli. OPRAVA: Pavel houby našel:

I vodopády byly. No vodopády... Norové by se jim vysmáli, ale až v zimě vytvoří ledopád, bude na co koukat

Výsledek výletu: Hynek se zmazal jako pr...

Pavel se spustil s václavkami:

   
 

Jé málem bych zapomněl, vytáhli jsme řepu. Červenou.  V JEDNOTĚ JE SÍLA.

Foto vytažené řepy dodá někdo z dalších fotografů.

   
     
Už teď se těším na další kolaudaci.    
     
Sem můžeš psát a reagovat i ty, čtenáři.
Translate this page to:

Na hlavní stránku HaHy