Vorlí hnízdo
+Jizerky

18.-20.01.2013
Autor textu Foto / video Ostatní
Hynek
Korektura a doplňky Hana
Hynek - Fotogalerie
fotky Karla, Ilony, Fram
Interaktivní mapa
Stěhovaví ptáci přilétají na jaře. HaHy ptáci se setkávají ve Vorlím hnízdě. V pátek středočeské hejno něco sezobne a v sobotu přelétne k ptákům sudetským. Tam nandá prkýnka na pařáty a běhá. V sobotní večer se pak všichni slétnou v hnízdě kde hlasitě štěbetají, kam poletí na jaře a v létě. I u toho se klove a pije.
Tak je tomu od nepaměti (s tou naší pamětí je to horší).

Protože letos chyběla hlavní zpravodajka Iva (neúčast omluvena), musíte se smířit s obrazovým zpravodajstvím Hynka.
Pátek:


Levá část hnízda

Pravá část

Ranní slet u krmítka

V sobotu máme slet v 9:30-9:45 "U kapličky" a vychází to, parkoviště je volné. Ač je mrazivo, nefouká a tak subjektivě zima není tak velká. Skupina S (skate) bruslí ke Královce a pak na Novou louku, Káčkaři (klasici Karlovci) pod vedením Mirky přes Jabloneckou chatu na Kristiánov (kde se svévolně odpojuje trojka Hana, Ilona, Jašesta na Knajpu).

Jizerské panorama

Pohádková chaloupka

Jde to i jinak než na lyžích

Na Královku

Nad Prezidentskou

Nad "Šámalkou"

Většina se nakonec schází na Nové louce a daří se urvat jeden stůl v bufiku. Pivo chutná na kole i na běžkách. Že je "na stojáka" nevadí. Karel rozdává léčivou vodu z brusinkami a tak můžeme vyběhnout vesele, vůbec nejsme plaší.

U Blatného rybníka

Jana

Karel klasik a bruslařka Míša

Setkávám se s "odpadlíky" a bereme to kolem Josefodolské přehrady.
   

Někteří psi netáhnou

Vyfoukaným a vykoupaným HaHyptáčkům v hnízdě chutná. Zvláště, když potrava je od Kralupské polévkové specialistky Jany, segedínské specialistky Hany, to vše rozšířeno o další pomazánky (krabí, billí, ...), špenátové štrůdly s játrovým překvapením. Ke kávám mnoha provedení se podává Evina bábovka a Hanin koláč. Víno z Chile a od Jožky. Pivo se Svijan. Končím, abych si neuslintal klávesnici.

Kromě jídla se probírají ale i vážná témata: terorismus mužský a ženský, sex... na nemoci  si NIKDO nevzpomněl. A ještě je tu módní přehlídka čepic a masážní kurs.

Tou hlavní záležitostí je MLŽNÁ PŘÍPRAVA na Babí hop. Létají záclony, zkouší se satény, zvažuje se realizace mlžných cárů, použití spodního prádla, neguje se květinová výzdoba.
   
To se pak spinkalo.    
     
Sem můžeš psát a reagovat i ty, čtenáři.
Translate this page to:

Na hlavní stránku HaHy