Praha-Drž mě pevně

29.12.2013
Autor "textu" Foto Ostatní
Hynek
Korektura  Hana
Hynek fotogalerie
Fotky Jašesta, Míša
Výstava ZOUBEK video YOUTUBE
Divadlo a HaHy, to patří k sobě, líbí se nám být v hledišti i na jevišti. A Zoubkovi, jehož výstavu jsme navštívili odpoledne, jsme také přišli na chuť. Pražané nám zajistili tečku ve Výtopně, kousek od divadla ABC, kde jsme "tančili tango" na představení Drž mně pevně, miluj mě zlehka.

 

S Hanou jsem začali Pražský pobyt u Míši procházkou v sobotu 28.12. v nočních ulicích velkoměsta. Balónky na Václaváku se mi nepodařilo dobře vyfotit, hráče na sklenice s vodou na Náměstí Republiky jsem natočil (klikněte na obrázek a uvidíte a uslyšíte jeho hru na youtube).
Klkněte k přepnutí na vieo na youtube
Neděle již zcela byla zastoupena uměním. Vlastně už po půlnoci jsme u Míši probírali vše, i uměni. Beseda to byla vyčerpávající a tak jsem byli rádi, že nedělní sraz byl před obědem. Expozice soch bylá skvělá v tom, že jsme si jen tak chodili mezi nimi (video) a mohli si s nimi povídat a prohlížet si je. Nebo si ony prohlížely nás?    
    
        

Zkontrolovali jsme, jestli je Praha z Hradčan stále stověžatá, popili čaj s Pražkami v Nerudově ulici (proč já blb jsem nevvfotil něco z výstavy, především Síse, která byla instalovaná na dlouhé cestě na WC, fakt nevím). Pak jsme se pošťouchali s turisty na Karlově mostě, popili svařák, snědli kaštany, a pak ABC.

Na představení podle Fulguma Drž mně pevně, miluj mě zlehka jsem nezaznamenal zápornou reakci. Splnilo očekávání.

Závěr proběhl ve Výtopně:
   
Děkujeme pražské sekci za zajištění důstojné tečky roku 2013 umělecko-cyklistického spolku HaHy.    
Sem můžeš psát a reagovat i ty, čtenáři.
Translate this page to:

Na hlavní stránku HaHy