Potoční výstup
Pražské plesání

Autor textu Foto / video Ostatní
Hynek
Korektura Hana
Hynek
Fotogalerie Potoční výstup
Fotogalerie Plesání
Podzim není vždy vstřícný ke kološlapání, ale umožňuje dobře používat nohy na jiné zajímavé činnosti. Třeba chodit do kopce korytem potoka nebo se po rovině tanečního parketu houpat na vlnách valčíku. Obé jsme vyzkoušeli.

Potoční výstup.
17. listopadu nás Jizerský vůdce Zdeněk s vílou Janou vzali do míst, která se jen tak nepodaří navštívit. Příval deště, který tak smutně poznamenal Frýdlantsko se spustil i na jednom potůčku - přítoku Smědé. Strhl svou travnatou kazajku a obnažil skalnaté tělo s kamenným štrasem. Od jeho spodní části u silnice na Smědavu jsme se škrábali skutečně strmým skalnatým srázem, přeskakovali z kamene na kámen, trochu se báli a trochu byli na sebe hrdí. Drobečky mlhy zabílily výhledy, ale zároveň dodávaly pohádkový náhled.
     
Pražské plesání.
Taneční klub dlouhých čepic nás ústy Marka Gasparoviče a zesilovačem Jana Fialy pozval na ples, který konají v Horních Počernicích. Hudba hrála dobře, parket byl volný a neklouzavý, členů HaHy dost, i když by nás mohlo být i více. Omluvena byl Hana (zdravotní důvody), slabší byla účast Pražanů, jejichž vlajku drželi Honza Suchý a himalájka Lenka, která přijela i s dárky a dojmy, které bude muset prodat ještě jinde.
   

Předtančení latinsko americké

Eva většinou nechyběla :-)

Výuka nového tance:

Teoreticky jsou všichni stejně

Vráťa dědečkem

HS předtančuje

 
     
Sem můžeš psát a reagovat i ty, čtenáři.
Translate this page to:

Na hlavní stránku HaHy