Slet ve Vorlím hnízdě

Tak končíme. Vyčistit řetězy, přehazovačku s přesmykačem na nejmenší kolečko, pročistit bowdeny a ... Ale dnes ještě ne, dnes 20.10.2007 je poslední hromadná cyklo-jizda HaHy. Slétáme se před obědem a výpravu začínáme přepadem V pravé poledne. Naším cílem je cyklo prodejna Stevens a její příjemná obsluha, usměvavá Eva. Brzy ale rozpoznává naši partu. Děvčata opouští stojany s oblečením a nasedáme na hliníkové oře.
Barevné podzimní stromoví krajkuje naši cestu k pramenu Klokočky a do Radechova. Zde se bezhlavá část peletonu vrhá směrem na Bělou, ale daří se obrátit na Dolní Krupou, kde je plánovaná iontová zastávka. Některé členky doplňují i cukry s rumový urychlovačem. A jedeme dál, naším cílem je osvěžovna v Kosmonosích, kde vládne Jana. Polévka Bolka Polívky, gulášek, červené i bílé. Cyklistika je pěkný sport.
Z vršku Kosmonos se přehoupáváme do hnízda, krátké osvěžení a jde se na překvapení číslo jedna. Jdeme na exkurzi. K hasičskému sboru to není daleko. Vítá nás pan Rejzek. Dozvídáme se kolik je mokrých hasičů ve směně, jak probíhá výjezd, co to je kastrůlkový požár, jak funguje to či ono zařízení, jak funguje organizace, jak silné je čerpadlo, A PAK VIDÍME VŠE V AKCI: výjezd k požáru stohu u Stakor. FAKT TO FUNGUJE, hasiči se pohybují rychle, klidně. Zajímavé a poučné to bylo. Děkujeme.
Film z výjezdu:
Překvapení číslo DVĚ je opět ve hnízdě. Radeckého marš uvádí naše nové logo:



Dohadujeme trička, kalendář na příští rok a pak se soutěží o největšího gurmána. Ochutnává se a čichá se se zakrytýma očima, testují se gastroznalosti. Vítězem je, jak jinak, EVA ZAPKA.

Ráno pak rozcvička, tu řídí Lenka. A nyní už můžeme seskočit z kola, jsme rozcvičeni na lyže. Nebo ještě ne? Ale vždyť je to jedno, hlavně když budeme SPOLU.
     
Kdo se chce podívat, kudy jsem jeli, stačí kliknout na MAPU.
Zapsal a fotil Hynek korekturu provedla Hana.
Kdo chce vidět FOTOGALERII, musí polechtat myší Mirka

Sem můžeš psát a reagovat i ty, čtenáři.


Na hlavní stránku HaHy