Jizerky s Ivou a Evou

Iva přiváží pěkné počasí, doporučuji toho využít a zvát ji na akce, ve kterých je počasí důležitým faktorem... I neděle 9.2.2003 toho byla důkazem. Letos nejlepší počasí v Jizerkách.
Zahájili jsme mohutnou snídaní v Mladé Boleslavi.

Přesun do Jablonce k Evě Zapce proběhl normálně, Eva byla připravená (jak by ne, když jsme přijeli se zpožděním). Zasněženou silnicí jsme přejeli do Hraničné k Evě a Františkovi Budským, kde nás kromě Mileny, Lenky a Jany s Čikinou čekal u vánočního stromečku bramborový salát, jogurty, čaj, káva...

 Po probrání všech možného jsme (bohužel bez znavených a opuchýřovaných chatařů) vystoupali k Maliníku, dali se po vládní

a ve 12:00 jsem dorazili k přehradě na Černou Nisu. Kde jsem popili, posvačili a pod lékařským dohledem Ivy Hynek dopoval podpůrné prostředky (koenzimQ). To vše za dohledu Nory.

Přes Závory jsme vystoupali na Olivetskou horu, kde byl pěkný rozhled.

Na Hřebínku jsme potkali lyžující jeptišky. Jen tak tak, že mi ze záběru neutekla.

Z Bedřichova jsme se již těšili na Františkem avízovanou hrachovou polévku, která byla ochucena smaženým chlebíčkem... Po probrání sexuální výchovy dětí jsem příjemně unaveni dojeli domů.

Tak celé to dle obrázků vypadá, že jsme nedělali nic jiného než jedli, ale ve skutečnosti mě děvčata tak hnala, že vyndat fotoaparát šlo jen o přestávkách.

Zapsal a hlavně fotografoval Hynek.